Kotlety schabowe z musztardą, rozmarynem i kaparami
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Kotlety wieprzowe z musztardą, rozmarynem i kaparami mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 32G białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś kapary, kotlety schabowe, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe z musztardą i rozmarynem, Zingara (Kotlet schabowy z papryką i kaparami), oraz Polędwiczki wieprzowe rozmarynowo-szałwiowe z Pancettanem i smażonymi kaparami.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Kotlety przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem.
Dodaj kotlety do patelni i gotować, aż ledwo różowy w środku, obracając raz, 10 do 12 protokół.
Przełożyć wieprzowinę na talerz i namiot z folią.
Dodać bulion do patelni i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszać z musztardą, kaparami i rozmarynem. Dusić do zmniejszenia o połowę, o 4 protokół. SOS łyżka na kotlety.