Kotlety schabowe z jabłkami i szałwią

Kotlety schabowe z jabłkami i szałwią to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jabłka granny smith można śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlet Schabowy Z Jabłkami Szałwia Rozmaryn I Czosnek, Kotlet schabowy z szałwii jabłkowej z karmelizowanymi jabłkami, oraz Schab Pieczony Z Jabłkami I Szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności wymieszaj 2 szklanki soku jabłkowego, 1/2 szklanki brązowego cukru i sól.
Dodać kotlety wieprzowe; uszczelnić worek. Przechowywać w lodówce 8 godzin, obracając torbę od czasu do czasu.
Kotlety schabowe odsączyć, marynatę. Wieprzowinę osuszyć; posypać 1/4 łyżeczki pieprzu. W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kotlety schabowe; gotować 3 minuty z każdej strony. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować 1 do 2 minut dłużej z każdej strony lub aż wieprzowina nie jest już różowy w środku.
Usuń kotlety wieprzowe z patelni; przykryć, aby się ogrzać.
Dodaj jabłka na patelni; gotować 4 protokół, często mieszając, aż lekko rumiane.
Dodać 1 łyżkę brązowego cukru, szałwii i pozostałe 1/2 szklanki soku jabłkowego i 1/4 łyżeczki pieprzu. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej; gotować 3 minuty lub aż jabłka będą miękkie. Łyżka jabłek na kotletach schabowych.