Kotlety Schabowe Z Grilla
Grillowane kotlety wieprzowe wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 37g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ketchup, sos worcestershire, center-cut kotlety wieprzowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Schabowe Z Grilla, Kotlety Schabowe Z Grilla, oraz Kotlety Schabowe Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill lub brojlerów.
Aby przygotować sos, połącz pierwsze 4 składniki w małej misce.
Umieścić 1/4 szklanki sosu w małej misce, i odstawić.
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Połącz tymianek, sól czosnkową i pieprz; posypać wieprzowiną.
Umieść wieprzowinę na ruszcie lub patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; gotować 6 minut z każdej strony, fastrygując pozostałym sosem.
Kotlety wieprzowe podawać z sosem reserved 1/4 szklanki.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.