Kotlety schabowe z fasolką po bretońsku
Potrzebujesz danie główne bezglutenowe i bezmleczne? Kotlety wieprzowe z fasolką po bretońsku mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis daje 8 porcji z 3042 kalorii, 497g białka, oraz 92g tłuszczu każdy. Za 24,91 zł za porcję, ten przepis okładki 62% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga kotletów z schabu wieprzowego, oleju roślinnego, sosu pomidorowego i keczupu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone kotlety wieprzowe z zieloną fasolką i ziemniakami, Soczyste pieczone kotlety wieprzowe z brzoskwiniami i zieloną fasolką, oraz Kotlety schabowe pieczone czosnkowo + darmowe kotlety schabowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia, połączyć fasolę i sos pomidorowy. Na patelni zrumienić kotlety wieprzowe z obu stron na oleju; ułożyć na fasoli. W misce wymieszać brązowy cukier, ketchup i musztardę; polać kotlety. Posyp każdą cebulą i plasterkiem cytryny. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy soki mięsne będą klarowne.