Kotlety schabowe pieczone John ' s faszerowane wędzoną goudą i boczkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj John ' s pieczone kotlety wieprzowe Nadziewane wędzonym Goudanem i boczkiem spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1015 kalorii, 81g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 5,17 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, mielony pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest spektakularne. Spróbuj Kotlety wieprzowe faszerowane wędzonym Goudanem i boczkiem, Kotlety wieprzowe faszerowane wędzonym Goudanem i boczkiem, oraz Kotlety wieprzowe faszerowane boczkiem z jabłkiem i goudą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połącz ser Gouda, boczek, pietruszka i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu razem w misce.
Każdy kotlet schabowy pokroić z jednej strony przez środek poziomo do 1/2 cala z drugiej strony. Otwórz obie strony i rozłóż je jak otwartą księgę. Stuff mieszanki sera do każdej kieszeni i zamknąć; zabezpieczyć drewnianą wykałaczką. Każdy nadziewany kotlet schabowy zalać oliwą z oliwek.
Wymieszać bułkę tartą, sól i czarny pieprz do smaku razem w osobnej misce. Ostrożnie zanurzyć każdy nadziewany kotlet schabowy w jajku; naciśnij posiekać do mieszaniny okruchów chleba, aż równomiernie pokryte.
Umieścić panierowane kotlety wieprzowe w naczyniu zapiekanki 9x13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, około 45 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 145 Stopni F (63 Stopni C).
Udekoruj kotlety wieprzowe rdzeniowym jabłkiem, zieloną cebulą i czerwonymi winogronami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.