Świńska Skóra " Deviled Eggs

Świńska Skóra
Świńska skóra " Deviled Eggs is a bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 658 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz Azjatycki sos chili Sriracha, majonez, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Jak zrobić jajka wielkanocne ze skórki cebuli, oraz Faszerowane ziemniaki Skin Skillet Hash z jaj sadzonych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój jajka na pół wzdłuż i ostrożnie usuń żółtka, zachowując białka nienaruszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
2
Utrzeć razem żółtka, majonez i kolejne 7 składników, aż będą gładkie za pomocą widelca. Wymieszać żółtko na połówki białka. Górne jajka z marynowanymi plastrami okra i posiekanymi paskami wieprzowiny. Przykryć i schłodzić 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek KiszonyOgórek Kiszony
MajonezMajonez
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia23
Magazyn