Kotlety schabowe i jabłka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych i jabłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 1,61 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kotletów żeberkowych wieprzowych, brązowy cukier, mielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jabłko można śledzić to danie główne z Apple Party! From the Vault-Apple Craisin Bread Pudding jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami, Kotlety schabowe z jabłkami, oraz Kotlety schabowe z jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Jabłka umieścić w 1 1/2-quart zapiekanki.
Posypać brązowym cukrem i cynamonem.
Usuń tłuszcz z wieprzowiny. Spray 8-lub 10-calowy nonstick patelnia z sprayu do gotowania; ciepła na średnim ogniu 1 do 2 minut. Gotować wieprzowinę w gorącej patelni o 5 protokół, obracając raz, aż jasnobrązowy.
Na jabłkach umieścić wieprzowinę w jednej warstwie. Przykryć i piec około 45 minut lub aż wieprzowina będzie lekko różowa po pokrojeniu w pobliżu kości i jabłka będą miękkie.