Kotlety Jagnięce Śródziemnomorskie

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Śródziemnomorskie kotlety jagnięce może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 711 kalorii, 86g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 5,64 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów śliwkowych, sól koszerna, cebula kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kotlety Jagnięce Śródziemnomorskie, Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną, oraz Kotlety jagnięce Reform (kotlety jagnięce panierowane z szynką) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Jagnięcinę przyprawić 3/4 łyżeczki soli i 3/4 łyżeczki pieprzu.
Dodaj 4 kotlety na patelni i gotować, aż rumiane, o 2 protokół na stronę.
Przełożyć na blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałymi kotletami. Piecz do pożądanej doneness, 4 do 6 minut dla średnio rzadkich. W międzyczasie, w średniej misce, połączyć pomidory, czosnek, koper włoski, sok z cytryny, oregano, a pozostały olej, sól i pieprz. Podziel rukolę i kotlety jagnięce między poszczególne talerze i łyżkę mieszaniny pomidorów na zieleni. Wskazówka: jasne, orzeźwiające smaki sałatki z pomidorów, kopru włoskiego i rukoli również pasują do smażonego steka lub łososia.