Kotlety jagnięce z Rodzynkowo-migdałowym kuskusem
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 248 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Jeśli 1,51 zł za porcję spada w budżecie, kotlety jagnięce z Rodzynkowo-migdałowym kuskusem mogą być świetne bezmleczne przepis do wypróbowania. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz kotlety jagnięce, pieprz, pietruszka z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pięcioramienne kotlety jagnięce z cytrusowo-Rodzynkowym kuskusem, Kotlety jagnięce z oliwkowym kuskusem, oraz Kotlety jagnięce z Herbatnym jogurtem na kuskusie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1 1/2 szklanki wody, rodzynki i 1/2 łyżeczki soli w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj kuskus na patelnię.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut. Puch z widelcem.
Połączyć pozostałe 1/2 łyżeczki soli, kminek, kolendra i pieprz. Mieszankę przypraw Rub równomiernie na jagnięcinę.
Jagnięcinę ułożyć na patelni wyłożonej folią aluminiową. Jagnięcina Broil 10 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając raz.
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj migdały na patelnię; gotować 3 protokół lub do lekko tosty, stale mieszając.
Do kuskusu dodać migdały i natkę pietruszki; wymieszać do połączenia.