Kotlety jagnięce z Ragoutem warzywnym

Kotlety jagnięce z Ragoutem warzywnym
Kotlety jagnięce z Ragoutem warzywnym to bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1091 kalorii, 52g białka, oraz 87 g tłuszczu. Na 11,32 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś liście bazylii, podwójne kotlety jagnięce, kurki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety jagnięce z Ragoutem warzywnym, Grillowane kotlety jagnięce z Ragoutem warzywnym, oraz Kotlety Jagnięce Z Sosem Warzywnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym płytkim naczyniu wymieszaj 1 łyżkę bazylii i pietruszki, 1 łyżeczkę estragonu, 1 łyżkę oliwy z oliwek i 1 mielony ząbek czosnku. Mieszankę ziołową natrzeć na kotlety jagnięce i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Kotlety jagnięce pozostawić w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut i do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
3
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Na dużej patelni doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj marchew i szczyptę soli i przykryj. Gotuj marchewki na małym ogniu przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Dodaj rzepy, przykryć i gotować, aż oba warzywa będą miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
RzepaRzepa
7
Odcedzić warzywa i przenieść je na talerz. Powrót patelni na małym ogniu. Na gorąco dodajemy 2 łyżki oliwy z oliwek oraz shiitake i obficie doprawiamy solą i pieprzem. Przykryć i gotować shiitake, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać kurki, przykryć i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
9
Dodać szalotki i pozostałe 2 ząbki czosnku i gotować, mieszając, aż pachnące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
10
Dodaj marchew i rzep, przykryj i usuń warzywa z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
11
Na dużej patelni żaroodpornej podgrzej pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać kotlety jagnięce i gotować je na umiarkowanie dużym ogniu, aż rumiane na dnie, o 3 protokół. Obróć kotlety jagnięce i piecz je w piekarniku przez około 8 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Kotlety jagnięce przełożyć na talerz, przykryć folią i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
14
Wyrzucić tłuszcz z patelni i ustawić go na umiarkowanie wysokim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
15
Dodać wermut i gotować, aż prawie odparuje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
16
Dodać bulion z kurczaka i gotować, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
17
Dodać nagromadzone soki jagnięce i wlać płyn na zarezerwowane warzywa. Wymieszać z pomidorami koktajlowymi i gotować na wolnym ogniu. Wymieszać w pozostałej 1 łyżce posiekanej bazylii i pietruszki oraz 1 łyżeczce posiekanego estragonu. Ragout doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
18
Łyżka ragout warzyw do płytkich misek i posypać parmezanem. Każdy talerz ułożyć kotletem jagnięcym i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
19
Zrób to z wyprzedzeniem: ragout warzywny można przygotować w Kroku 2 i schłodzić przez noc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
20
Rekomendacja wina: zioła na tych kotletach jagnięcych są dobrze dopasowane do pieprzu i lukrecji-jak nuty skoncentrowanego australijskiego Shiraz. Dwie możliwości: 1998 Stonehaven Limestone Coast Shiraz i 1998 Rosemount Blue Mountain Shiraz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn