Kotlety Jagnięce Smażone Na Patelni Z Wiśniami
Cherry-Glazed Pan-Seared kotlety jagnięce może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 179 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, kotlety z jagnięciny, czosnek w butelce i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kotlety Jagnięce Szkliwione Wiśniami, Kotlety Jagnięce Smażone Na Patelni, oraz Kotlety Jagnięce Smażone Na Patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Połącz rozmaryn, sól i 1/4 łyżeczki pieprzu w małej misce, dobrze mieszając. Mieszankę przypraw Rub równomiernie po obu stronach jagnięciny.
Dodać jagnięcinę na patelnię; gotować 5 minut z każdej strony.
Wyjąć jagnięcinę z patelni. Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikami papierowymi.
Powrót patelni do średniego ciepła; ponownie zalać sprayem do gotowania.
Dodać czosnek do patelni; gotować 30 sekund.
Dodaj pozostałe 1/4 łyżeczka pieprzu i bulionu; gotować 1 minutę, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać w konfitury i ocet; gotować 3 protokół lub do lekko gruby. Powrót jagnięciny do patelni; obróć się do płaszcza. Gotować 1 minutę lub do pożądanego stopnia doneness.
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki.