Kotlety jagnięce Siegela z fasolą Fava i ziemniaczanym Gnocchi

Kotlety jagnięce Siegela z fasolą Fava i ziemniaczanym Gnocchi
Kotlety jagnięce Siegela z fasolą Fava i ziemniaczanym Gnocchi mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 853 kalorie, 37g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka liści tymianku, Smalce, gnocchi ziemniaczane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ron Siegel ' s lamb Chops With Sunchoke Puree & Shallot Marmolade, Gnocchi z fasolką Fava, oraz Ricotta Gnocchi z porami i fasolą Fava.

Instrukcje

1
W małej misce przykryj Smalce wrzącą wodą i pozostaw do namoczenia, aż zmiękną, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odsączyć Smalce, rezerwując ciecz. Pokrój Smalce o grubości 1/2 cala, odrzucając łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
3
Wlać płyn do miski, pozostawiając po sobie ziarno.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W rondlu, gotować kawałki jagnięciny na umiarkowanie wysokim ogniu, często mieszając, aż rumiane na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodać bulion cielęcy i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 20 protokół. Odcedzić wywar, dodać 1/2 szklanki płynu morelowego i gotować, aż sos zmniejszy się do 1/2 szklanki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
W dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą, gotować fasolę fava przez 2 minuty. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć favas na talerz i ostudzić, a następnie obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Powrót wody do wrzenia i dodać Gnocchi ziemniaczane. Delikatnie mieszaj dwa razy i pozwól gnocchi wznieść się na powierzchnię. Gotować przez około 1 minutę; gnocchi powinny być nadmuchane i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Odsączyć gnocchi i przenieść do naoliwionej płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
9
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
W patelni żaroodpornej, rozgrzać olej, aż się połysk. Przyprawić jagnięcinę solą i pieprzem i gotować, tłuste strony w dół, aż rumiane i chrupiące, o 5 protokół. Obróć kotlety, przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 10 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Pozostaw na 5 minut na desce do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
12
Rozpuścić 1/2 łyżki masła w dużej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Dodać Smalce i favas i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż do ogrzania przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
14
Dodać do sosu jagnięcego i zawirować w 1 1/2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
15
Na patelni, roztopić pozostałe 2 łyżki masła na umiarkowanie wysokim ogniu, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Dodać gnocchi i tymianek, doprawić solą i pieprzem i gotować, podrzucając, aż lekko złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
GnocchiGnocchi
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
17
Łyżka gnocchi na 4 talerze i dodać Smalce i favas. Jagnięcinę pokroić między kości i ułożyć na talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
18
Skropić Pozostałe sosy wokół jagnięciny i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn