Kotlety jagnięce Siegela z fasolą Fava i ziemniaczanym Gnocchi
Kotlety jagnięce Siegela z fasolą Fava i ziemniaczanym Gnocchi mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 853 kalorie, 37g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka liści tymianku, Smalce, gnocchi ziemniaczane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ron Siegel ' s lamb Chops With Sunchoke Puree & Shallot Marmolade, Gnocchi z fasolką Fava, oraz Ricotta Gnocchi z porami i fasolą Fava.
Instrukcje
W małej misce przykryj Smalce wrzącą wodą i pozostaw do namoczenia, aż zmiękną, około 15 minut.
Odsączyć Smalce, rezerwując ciecz. Pokrój Smalce o grubości 1/2 cala, odrzucając łodygi.
Wlać płyn do miski, pozostawiając po sobie ziarno.
W rondlu, gotować kawałki jagnięciny na umiarkowanie wysokim ogniu, często mieszając, aż rumiane na całym.
Dodać bulion cielęcy i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 20 protokół. Odcedzić wywar, dodać 1/2 szklanki płynu morelowego i gotować, aż sos zmniejszy się do 1/2 szklanki. Doprawić solą i pieprzem.
W dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą, gotować fasolę fava przez 2 minuty. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć favas na talerz i ostudzić, a następnie obrać.
Powrót wody do wrzenia i dodać Gnocchi ziemniaczane. Delikatnie mieszaj dwa razy i pozwól gnocchi wznieść się na powierzchnię. Gotować przez około 1 minutę; gnocchi powinny być nadmuchane i gotowane przez.
Odsączyć gnocchi i przenieść do naoliwionej płyty.
W patelni żaroodpornej, rozgrzać olej, aż się połysk. Przyprawić jagnięcinę solą i pieprzem i gotować, tłuste strony w dół, aż rumiane i chrupiące, o 5 protokół. Obróć kotlety, przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 10 minut na średnio rzadkie.
Pozostaw na 5 minut na desce do krojenia.
Rozpuścić 1/2 łyżki masła w dużej patelni nonstick.
Dodać Smalce i favas i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż do ogrzania przez, o 3 protokół.
Dodać do sosu jagnięcego i zawirować w 1 1/2 łyżki masła.
Na patelni, roztopić pozostałe 2 łyżki masła na umiarkowanie wysokim ogniu, aż złoty.
Dodać gnocchi i tymianek, doprawić solą i pieprzem i gotować, podrzucając, aż lekko złocisty.
Łyżka gnocchi na 4 talerze i dodać Smalce i favas. Jagnięcinę pokroić między kości i ułożyć na talerzach.
Skropić Pozostałe sosy wokół jagnięciny i podawać.