Kotlety jagnięce Siegela z fasolą Fava i ziemniaczanym Gnocchi

Kotlety jagnięce Siegela z fasolą Fava i ziemniaczanym Gnocchi
Kotlety jagnięce Siegela z fasolą Fava i ziemniaczanym Gnocchi mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 853 kalorie, 37g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka liści tymianku, Smalce, gnocchi ziemniaczane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ron Siegel ' s lamb Chops With Sunchoke Puree & Shallot Marmolade, Gnocchi z fasolką Fava, oraz Ricotta Gnocchi z porami i fasolą Fava.

Instrukcje

1
W małej misce przykryj Smalce wrzącą wodą i pozostaw do namoczenia, aż zmiękną, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odsączyć Smalce, rezerwując ciecz. Pokrój Smalce o grubości 1/2 cala, odrzucając łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
3
Wlać płyn do miski, pozostawiając po sobie ziarno.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W rondlu, gotować kawałki jagnięciny na umiarkowanie wysokim ogniu, często mieszając, aż rumiane na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Dodać bulion cielęcy i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 20 protokół. Odcedzić wywar, dodać 1/2 szklanki płynu morelowego i gotować, aż sos zmniejszy się do 1/2 szklanki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
W dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą, gotować fasolę fava przez 2 minuty. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć favas na talerz i ostudzić, a następnie obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Powrót wody do wrzenia i dodać Gnocchi ziemniaczane. Delikatnie mieszaj dwa razy i pozwól gnocchi wznieść się na powierzchnię. Gotować przez około 1 minutę; gnocchi powinny być nadmuchane i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
Odsączyć gnocchi i przenieść do naoliwionej płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
9
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
W patelni żaroodpornej, rozgrzać olej, aż się połysk. Przyprawić jagnięcinę solą i pieprzem i gotować, tłuste strony w dół, aż rumiane i chrupiące, o 5 protokół. Obróć kotlety, przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 10 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Pozostaw na 5 minut na desce do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
12
Rozpuścić 1/2 łyżki masła w dużej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Dodać Smalce i favas i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż do ogrzania przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
14
Dodać do sosu jagnięcego i zawirować w 1 1/2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
15
Na patelni, roztopić pozostałe 2 łyżki masła na umiarkowanie wysokim ogniu, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
16
Dodać gnocchi i tymianek, doprawić solą i pieprzem i gotować, podrzucając, aż lekko złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
GnocchiGnocchi
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
17
Łyżka gnocchi na 4 talerze i dodać Smalce i favas. Jagnięcinę pokroić między kości i ułożyć na talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
18
Skropić Pozostałe sosy wokół jagnięciny i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn