Kotlety jagnięce pieczone z miętą Chimichurri
Przepis pieczone kotlety jagnięce z miętą Chimichurri może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 663 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 4,65 zł za porcję. Jeśli masz cynamon, wodę, 2 ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kotlety Jagnięce Z Kolendro-Miętowym Chimichurri, Grillowane kotlety jagnięce i miętowe Chimichurri, oraz Kotlety jagnięce z miętą Chimichurri dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać cynamon i 11/2 łyżeczki soli i pieprzu, następnie natrzeć kotlety. Broil w 4-stronny arkusz pan 3 do 4 cali od ciepła, obracając raz, 8 do 10 minut łącznie dla średnio rzadkie.
Po uruchomieniu silnika Wrzuć czosnek do robota kuchennego i drobno posiekaj.
Dodaj pozostałe składniki sosu i 1/2 łyżeczki soli i pulsuj, aż zioła zostaną drobno posiekane.
Groszek ugotować w wodzie i maśle w małym rondlu na średnim ogniu, przykrytym, mieszając raz lub dwa razy, aż będzie miękki, o 3 protokół.
Podawać kotlety skropione odrobiną chimichurri i podawać groszek i pozostały chimichurri na boku.