Kotlety jagnięce z suszonymi wiśniami i Porto

Kotlety jagnięce z suszonymi wiśniami i Porto mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1007 kalorii, 39g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Na 8,39 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, szalotkę, rubinowy port i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety Jagnięce Z Suszonymi Wiśniami I Porto, Kotlety Jagnięce Z Suszonymi Wiśniami I Porto, oraz Gruszki z suszonymi wiśniami i sosem portowym.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni średniej nonstick overmedium-wysokie ciepło.
Jagnięcinę posypać solą i pieprzem.
Dodać jagnięcinę na patelni; gotować do pożądanej doneness, obracając często, o 10 protokół średnio rzadkie.
Przełożyć jagnięcinę na talerz.
Dodaj szalotki do tej samej patelni; sauté 1 minutę.
Dodać Port, bulion, wiśnie, dżem, ocet, i kardamon; gotować, aż wiśnie pulchne i płyn jest syropy, o 6 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Łyżka sosu nad jagnięciną.