Kotlety jagnięce i Ragu z Malloreddus

Kotlety jagnięce i Ragu z Malloreddus
Kotlety jagnięce i Ragu z Malloreddus mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 12,09 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1232 kalorii, 80g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz gałązkę rozmarynu, wino, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Jagnięca Ragù, Jagnięca Ragu, oraz Jagnięce Ragu Nad Campanelle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać zmieloną jagnięcinę, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aby rozbić mięso, aż rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodać szalotki, gałązki tymianku i rozmarynu, liść laurowy i posiekaną cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki i cebula zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodać czerwone Wino i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się o trzy czwarte, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
5
Dodać bulion z kurczaka i sos pomidorowy i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, o 20 protokół. Wymieszać z bazylią i doprawić solą i pieprzem. Wyrzuć gałązki tymianku i rozmarynu oraz liść laurowy i utrzymuj sos na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Na dużej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk. Kotlety jagnięce przyprawiamy solą i pieprzem, na mięso patrzymy posiekany tymianek i rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodaj kotlety na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż dobrze rumiane na zewnątrz i średnio rzadkie w ciągu, o 3 protokół na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Tymczasem, w dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować makaron malloreddus aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Odcedzić i zwrócić go do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
10
Dodać szmatkę jagnięcą i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
11
Dodać pecorino i ponownie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
12
Makaron przekładamy na talerze i topimy kotletami jagnięcymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
13
Serwuj od razu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn