Batat Jabłkowy Przegrzebek
Batat jabłkowy przegrzebek jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 7 porcjami. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z pomarańczy, sok z cytryny, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżką wynik 39% to danie jest raczej złe. Spróbuj Przegrzebek Jabłkowy Słodki Ziemniak, Szarlotka Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Przegrzebek Ziemniaczany podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść słodkie ziemniaki w rondlu i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 20-25 minut lub do miękkości.
Ziemniaki obrać i pokroić w 1/4 cala. plasterki.
Miejsce w 13. x 9 po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Pokrój jabłka na 1/4 cala. pierścienie; przecięte na pół. Ułóż na słodkich ziemniakach.
Posypać sokiem z cytryny.
Połącz brązowy cukier, pekany, cynamon, przyprawę do ciasta z dyni i ekstrakt z pomarańczy; posypać jabłkami. Kropka z masłem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do miękkości jabłek.