Kotlety Cielęce Z Serem Pleśniowym
Kotlety cielęce z serem pleśniowym to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka karczoch serca, ryż instant, mielona kurkuma, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jogurt można śledzić to danie główne z 5-Minutowy Zdrowy Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Schabowe Z Serem Pleśniowym, Kotlet schabowy z serem pleśniowym z jabłkami, oraz Kotlety wieprzowe z sosem z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu.
Połącz 1/2 łyżeczki soli, pieprzu i papryki w małej misce.
Posypać obie strony kotletów mieszanką przyprawową.
Umieść kotlety na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania i dusić 6 do 7 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Dodać ryż do wrzącej wody; zdjąć z ognia, przykryć i odstawić 5 minut. Wymieszaj kurkumę, 1/4 łyżeczki soli, karczochy i zieloną cebulę.
Połączyć ser pleśniowy i jogurt rozprowadzić w małej misce; łyżka na kotlety cielęce. Kotlety Broil i ser pleśniowy 20 sekund lub do rozpuszczenia sera.
Podawać kotlety na mieszance ryżu.