Kotlety cielęce Milanese z szałwią

Kotlety cielęce Milanese z szałwią
Kotlety cielęce Milanese z szałwią wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 1,92 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 31g białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś masło, grube kotlety z żeberek cielęcych, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Cielęce Z Szałwii, Kotlety cielęce z musztardowo-szałwiową skórką, oraz Kotlety cielęce z szałwią i kremową polentą z dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić jajko wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Połączyć bułkę tartą i świeżej lub suszonej szałwii. Kotlety cielęce (w tym żebro, jeśli kotlet ma) zanurzyć w ubitym jajku, a następnie w bułce tartej. Otrząśnij nadmiar bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Suszona SzałwiaSuszona Szałwia
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Na dużej patelni nieprzywierającej roztopić masło na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Na patelnię włożyć pokrojone kotlety cielęce i gotować na złoty kolor, około 4 minut. Włączyć i gotować, aż złoty i po prostu zrobić, o 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
6
Wariacje: kotlety te są również doskonałe, a w rzeczywistości bardziej tradycyjne, bez szałwii.: Można rzucać tradycję na wiatr i smażyć kotlety bez walenia. Będą potrzebowali kolejnej minuty gotowania z każdej strony. : Inną możliwością jest, aby to z kotletami wieprzowymi, albo wali lub nie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
7
Wskazówka: aby zapewnić ostrą powłokę, utrzymuj ciepło na umiarkowanie niskim poziomie. Nie daj się skusić, aby go odrzucić lub okruchy nie brązowieje do chrupiącego złota.
8
Polecamy wino: spróbuj riesling Sankt Magdalener, lub jeśli nie możesz znaleźć, Niemiecki Kabinett halbtrocken riesling. Będziesz szczęśliwie zaskoczony, jak dobre połączenie wina i kotletów cielęcych będzie smakować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
RieslingRiesling
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn