Kotlet schabowy ze złotą cebulą i zwiędłymi pomidorami
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Kotlety wieprzowe ze złotą cebulą i zwiędłymi pomidorami może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.2 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Imbirowo-sojowe schabowe polane na zwiędłym szpinaku, Złote Kotlety Wieprzowe, oraz Złote Kotlety Wieprzowe.
Instrukcje
Podgrzać 2 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć cebulę z solą, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor, o 8 protokół.
Kotlety schabowe osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać pozostałą łyżkę oleju na patelni na dużym ogniu, aż tylko do palenia, następnie smażyć kotlety, aż rumiane i po prostu gotowane przez, o 3 protokół z każdej strony.
Kotlety przełożyć na talerz i ogrzać, przykryć.
Powrót cebulę na patelnię i dodać pomidory, a następnie podsmażyć na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż pomidory lekko zwiędną, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem, solą i pieprzem do smaku.
Kotlety podawać z cebulą i pomidorem.