Kotlet schabowy z serem pleśniowym z jabłkami

Kotlet schabowy z serem pleśniowym z jabłkami
Kotlety wieprzowe z serem pleśniowym z jabłkami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 784 kalorie, 55g białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,06 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz liście szałwii, ser, jabłka galan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe z jabłkami i kremowym bekonem kasza serowa, Kotlety wieprzowe z sosem z sera pleśniowego, oraz Kotlety schabowe z sosem z sera pleśniowego.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym umieść orzechy włoskie. Okładka; proces, za pomocą szybkich ruchów włączania i wyłączania, aż do konsystencji grubego posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać 1/2 szklanki masła, ser pleśniowy i pieprz; proces do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
MasłoMasło
PieprzPieprz
3
Dodaj bułkę tartą; proces aż do połączenia, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby. Mieszaninę masła podzielić równomiernie pomiędzy 4 arkusze folii lub papieru woskowanego; spłaszczyć każdy, aby dopasować szerokość i kształt kotletów wieprzowych, tworząc 4 dyski. Owinąć szczelnie; zamrozić co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
MasłoMasło
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Piekarnik rozgrzać do 232°. w 15x10x1-calowy patelni, zorganizować kliny jabłko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Piec 30 do 35 minut lub tylko do miękkości. W dużej misce, wrzucić jabłka z 1 łyżką masła; przykryć do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Spray 12-calowy żeliwny lub inny żaroodporny patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać kotlety wieprzowe; gotować 6 do 8 protokół, obracając raz, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
8
Zdjąć z ognia; top każdy kotlet z 1 dyskiem masła. Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Kotlety broilowe na patelni 3 do 4 cali od ciepła 2 do 3 minut lub do momentu, gdy masło zacznie bąbelkować i zmieni się na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
9
Umieść kotlety na talerzach. Łyżka jabłek równomiernie na kotletach; skropić szkliwem balsamicznym i udekorować posiekanymi świeżymi liśćmi szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Szałwiaświeża Szałwia
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn