Kotlet cielęcy pieczony alla Fiorentina

Kotlet cielęcy pieczony alla Fiorentina
Pieczony kotlet cielęcy alla Fiorentina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 96 g tłuszczu, oraz w sumie 1104 kalorii. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz masło, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polpette alla Fiorentina, Okoń morski alla Fiorentina, oraz Bisteccan alla Fiorentina.

Instrukcje

1
Kotlety cielęce motylkowe i marynować przez 2 do 3 godzin, w lodówce, w mieszaninie posiekanego czosnku, rozmarynu, szałwii, soli, pieprzu i oliwy z oliwek. Kotlety cielęce obrócić dokładnie kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Kotlety cielęce układamy na patelni pokrytej masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Umieść patelnię pod rozgrzanym brojlerem i gotuj cielęcinę przez 5 minut z każdej strony. Ułóż kotlety cielęce na talerzach i zalej je naturalnymi sokami z patelni. Na wierzch wycisnąć cytrynę i podawać z warzywami na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia26
Magazyn