Kotlet cielęcy pieczony alla Fiorentina

Pieczony kotlet cielęcy alla Fiorentina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 96 g tłuszczu, oraz w sumie 1104 kalorii. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz masło, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polpette alla Fiorentina, Okoń morski alla Fiorentina, oraz Bisteccan alla Fiorentina.
Instrukcje
Kotlety cielęce motylkowe i marynować przez 2 do 3 godzin, w lodówce, w mieszaninie posiekanego czosnku, rozmarynu, szałwii, soli, pieprzu i oliwy z oliwek. Kotlety cielęce obrócić dokładnie kilka razy.
Kotlety cielęce układamy na patelni pokrytej masłem.
Umieść patelnię pod rozgrzanym brojlerem i gotuj cielęcinę przez 5 minut z każdej strony. Ułóż kotlety cielęce na talerzach i zalej je naturalnymi sokami z patelni. Na wierzch wycisnąć cytrynę i podawać z warzywami na parze.