Kotleciki z polędwicy duszonej z warzywami i śmietaną chrzanową
Smażone paszteciki z polędwicy z warzywami i śmietaną chrzanową to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pasków papryki, sól, chrzan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Śmietana Top Polędwica, Stek z polędwicy z kwaśną śmietaną Estragonowo-czosnkową, oraz Kurczak z warzywami w sosie śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć śmietanę, chrzan i 1/4 łyżeczki soli; dobrze wymieszać trzepaczką. Odstawić.
Podziel mięso na 4 równe porcje, kształtując każdą W patty o grubości 1/2 cala.
Umieścić paszteciki w patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać 1/2 łyżeczki przyprawy Cajun. Gotować 5 minut; obrócić, posypać 1/2 łyżeczki przyprawy Cajun, i gotować 4 protokół.
Zdjąć paszteciki z patelni i ogrzać.
Zalać patelnię sprayem do gotowania i umieścić na średnim ogniu.
Dodaj paprykę, 1/4 łyżeczki soli, Kabaczek i cebulę. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować 6 minut lub aż squash jest chrupiące-przetargu, mieszając od czasu do czasu.
Powrót paszteciki do patelni; dodać wodę. Przykryć i gotować na średnim ogniu 3 protokół lub aż gotowe.
Podawać z kwaśną śmietaną.