Kotleciki Wieprzowe W Sosie Pieczarkowym

Kotleciki Wieprzowe W Sosie Pieczarkowym
Kotlety schabowe w sosie grzybowym zajmuje od początku do końca około 40 minut. Za 1,83 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 376 kalorii, 40 g białka i 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 osobom. 35 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Jeśli masz pod ręką kotlet schabowy, zupę złotogrzybową, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 78% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Kotlety schabowe z sosem grzybowym, Kotlety schabowe z sosem grzybowym i Kotlety schabowe z sosem grzybowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Kotlety schabowe posypać solą czosnkową i czarnym pieprzem. Smażyć kotlety wieprzowe na gorącym oleju, aż się zrumienią, od 5 do 8 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Przełożyć kotlety na talerz.
4
Rozgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni; gotuj i mieszaj grzyby na gorącym oleju do miękkości, od 5 do 8 minut. Podczas mieszania zeskrob i rozpuść przyrumienione kawałki jedzenia w grzybach.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Na patelnię wlać złocistą zupę grzybową i wodę, wymieszać z grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Kotlety schabowe wraz z powstałym sokiem włóż do sosu grzybowego, polej kotlety łyżką. Gotuj na wolnym ogniu, aż mięso nie będzie już różowe w środku, a soki będą klarowne, od czasu do czasu dodając więcej sosu do kotletów podczas gotowania, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn