Kosz Na Śmieci Turcja
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Turcji kosz na śmieci spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 70g białka, oraz 18g tłuszczu. 262 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Quiche Śmieci, Paluszki Na Śmieci Granola, oraz Garvey 's Grill' S Garbage Salad.
Instrukcje
Połóż około 3 długich arkuszy folii aluminiowej o dużej wytrzymałości na trawie, aby stworzyć kwadrat o 3x3 stopach. Wbić drewniany kołek w ziemię w środku folii aluminiowej.
Wypełnij pokrywę kosza na śmieci dużą stertą węgla drzewnego i światła.
Cały indyk (oczywiście rozmrożony) połóż na kołku, nogi w dół. Odwróć kosz na śmieci do góry nogami i połóż nad indykiem.
Umieść stosy zapalonych węgli na górze i po bokach puszki.
Gotować przez co najmniej 1 1/2 godziny, lub kontynuować aż węgiel wyjdzie. Nie podnosić puszki podczas gotowania.
Zetrzyj węgiel drzewny z puszki i ostrożnie zdejmij, ponieważ podczas podnoszenia puszki może pojawić się trochę ciepła. Temperatura wewnętrzna indyka powinna wynosić co najmniej 180 stopni F (83 stopni C), gdy jest przyjmowana w najgrubszej części uda.