Kostki cukru trzcinowego

Kostki cukru trzcinowego
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, lakto ovo wegetariańskich i przyjaznych dla fodmap do swojego pudełka z przepisami, Cukier trzcinowy może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Z tego przepisu składa się 100 porcji zawierających 27 kalorii , 0 g białka i 0 g tłuszczu każda. Za 20 centów za porcję ten przepis pokrywa 0% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Boże Narodzenie . Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre w bardzo przystępnej cenie. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka wody, wody, pasty z barwnikiem spożywczym i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 7% wyniku , co jest wynikiem bardzo złym (ale wciąż możliwym do naprawienia). Wypróbuj koktajl Candy Cane z domową wódką z trzciny cukrowej , ciasteczka z cukrem trzcinowym i mrożone ciasteczka z cukrem trzcinowym, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Ułóż kostki w jednej warstwie w 15-calowym. X 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia. Przesuń kostki na jedną stronę; zapakować do foremki z zwiniętą folią w celu ustabilizowania kostek do dekoracji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
2
W małej misce wymieszaj cukier cukierniczy, wodę, proszek bezowy i krem z kamienia nazębnego; ubijaj na niskiej prędkości, aż do połączenia. Ubijaj na wysokich obrotach przez 4-5 minut lub do momentu uzyskania sztywnej piany. Niewykorzystany lukier należy zawsze przykrywać wilgotną ściereczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Do dekoracji usuń 2/3 szklanki lukru do małej miski; dodać 2 łyżeczki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj bardzo małą ilość żółtego barwnika spożywczego, aby zabarwić lukier na bladą kość słoniową, aby był widoczny na białych kostkach. (Pozostaw biały lukier, jeśli używasz brązowych kostek.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Powietrzne, Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Powietrzne, Pokrojone W Cienkie Paski
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
5
Wytnij bardzo mały otwór w rogu zamykanej plastikowej torby lub włóż końcówkę nr 2 do rękawa cukierniczego. Wypełnij torbę lukrem; Wytnij każdą kostkę cukru w kształcie trzciny cukrowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Sugestia Podania: Szklanka Staroświecka Lub Skała, Schłodzona.Sugestia Podania: Szklanka Staroświecka Lub Skała, Schłodzona.
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
6
Pozostawić do wyschnięcia w temperaturze pokojowej na co najmniej 2 godziny lub na noc przed malowaniem pasków na pędach. (Aby przyspieszyć suszenie, rozgrzej piekarnik do 150°, wyłącz piekarnik i włóż blachę z kostkami do piekarnika na 1 godzinę.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
W przypadku pasków dodaj 1/8 łyżeczki wody do 1 łyżeczki lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
Dodaj tyle czerwonego barwnika spożywczego, aby uzyskać ciemnoczerwony kolor. Za pomocą pędzla nałóż paski na laski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
9
Odstawić do wyschnięcia.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Vietti Cascinetta Moscato d'Asti z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Blady, słoneczny żółty kolor i lekkie frizzante, Moscato d'Asti ma intensywny aromat brzoskwiń, płatków róż i imbiru. Na podniebieniu jest delikatnie słodkie i musujące z umiarkowaną kwasowością, dobrą równowagą, dobrą złożonością i finiszem świeżych moreli. Znakomity jako aperitif, doskonały dodatek do kuchni panazjatyckiej i homarów, a także ciast, deserów owocowych i kremowych oraz serów pleśniowych.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje100
Ocena Zdrowia0
Magazyn