Korzeń selera i zacieru ziemniaczanego

Korzeń selera i zacieru ziemniaczanego
Korzeń selera i zacieru ziemniaczanego może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 49 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka ziemniaków Yukon gold, pietruszka z płaskim liściem, orzechy laskowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Korzeń Selera I Zacieru Ziemniaczanego, Zacieru Z Korzenia Ziemniaka I Selera, oraz Zacieru z korzenia ziemniaka i selera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Warzywa pokroić osobno na 2-in. kawałki. Umieść każdy w osobnym rondlu, dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby ledwo przykryć, i dodaj 1 1/2 łyżeczki. sól do ziemniaków i 1 łyżeczka. do korzenia selera. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie obniżyć ogień i dusić do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Przełożyć warzywa do dużej miski i zarezerwować płyny do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Podczas gdy warzywa gotować, gotować śmietanę i czosnek na wolnym ogniu w małym garnku, pokryte, aż czosnek jest miękki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Za pomocą masher ziemniaczany, mash warzywa aż gładka, mżawka w kremie czosnkowym i tyle seler korzeń gotowania cieczy, aby go tak luźne, jak chcesz(jeśli potrzebujesz więcej, Użyj potato gotowania cieczy).
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
5
Wymieszać posiekaną natkę pietruszki i 2 1/2 łyżki. orzechy laskowe. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6
Zawirować w oleju z orzechów laskowych i posypać pozostałą 1/2 łyżki. orzechy laskowe i liście pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Olej Z Orzechów LaskowychOlej Z Orzechów Laskowych
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia35
Magazyn