Koronkowe ciasteczka z lepkim środkiem

Koronkowe ciasteczka z lepkim środkiem
Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 812 kalorii, 6G białka, oraz 60 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, syrop kukurydziany, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Migdałowe Z Lepką Figą, Ciasteczka z brązowym masłem z krówką z ajerkoniakiem, oraz Masło orzechowe czekoladowe ciasteczka z pianką Centrum dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dzień wcześniej zrób środek ganache: w rondlu podgrzej śmietanę do wrzenia i zalej posiekaną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Trzepaczka do połączenia, a następnie przecedzić. Wyluzuj przez noc. Następnego dnia ubijaj ganache w mikserze z mocowaniem trzepaczki, aż będzie prawie sztywny, ale wciąż trochę lepki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
W mikserze z nasadką trzepaczki połączyć sól, brązowy cukier i syrop kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Dodać mąkę, masło i ekstrakt z wanilii i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Dodaj espresso i orzeszki pekan i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
7
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Dollop duże łyżki ciasta na pergaminie, pozostawiając dużo miejsca między nimi, jak koronki cookie tuiles będzie rozłożone, jak piec do około 5 cali średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Piec, aż krawędzie są rumiane, o 8 do 10 protokół. Kiedy skończysz, tuiles będą bąbelkowe i płaskie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Gdy tuiles są pieczone, i gdy jeszcze gorące, ale wystarczająco fajne, aby trzymać razem, indywidualnie obrać tuiles off pergamin papieru, i zasłonić je na krótki, 3 do 4-uncji skał lub szklanki do picia lowball i pozostawić do ostygnięcia. Powtarzaj, aż całe ciasto tuile zostanie zużyte. Po wystygnięciu przechowywać ostrożnie w szczelnym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
10
Gdy będziesz gotowy do podania, napełnij filiżanki Lacey tuile-cookie ganache, a kropki malinami, a następnie dodaj do nich cukier puder.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn