Sos na zakwasie, kiełbasie i zieleni
Zakwas, kiełbasa, i zieleni Dressing może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać bulk kiełbasa wieprzowa, świeżo zmielony pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj SOS kiełbasowo-grzybowy na zakwasie, Sos na zakwasie, kiełbasie i Gruszce, oraz Sos na zakwasie z kiełbasą i śliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kostki chleba na patelni o wymiarach 9 na 13 cali.
Piec w piekarniku 350, od czasu do czasu mieszając, aż do wyschnięcia i jędrności w dotyku, około 20 minut.
W międzyczasie spłucz i osusz chard. Przyciąć i odrzucić przebarwione końce łodygi; cienko pokroić łodygi i grubo posiekać liście.
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, wymieszać kiełbasę często aż rumiane i kruche, 5 do 8 protokół. Kiełbasę przełożyć łyżką na patelnię z chlebem.
Zmierz tłuszcz na patelni 5-do 6-quart; dodaj tyle masła, aby uzyskać 3 łyżki stołowe.
Dodać cebulę i seler. Mieszać często na średnim ogniu, aż warzywa są kulejące, o 10 protokół.
Dodaj chard i mieszać często, aż kuleje, o 3 protokół.
Połącz mieszankę chleba, pietruszki, szałwii, przyprawy do drobiu, pieprzu i bulionu z kurczaka z mieszanką chard. Ściśnij dłońmi aż do równomiernego zwilżenia. Powrót mieszaniny do 9-przez 13-calowy patelni, rozprowadzić poziom i przykryć szczelnie.
Piec w piekarniku 350, aż sos będzie gorący w środku, około 40 minut (45 do 50 minut, jeśli schłodzony). Na chrupiący top, odkryć przez ostatnie 20 minut.