Korona zielonych szparagów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Korony zielonych szparagów. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1093 kalorii, 24g białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka pomidorów, sałaty, szynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stojak jagnięcy Crown z Zielonym ziołem kuskus, Szparagi Zielona Cebula Sauté, oraz Tarta Ze Szparagami Biało-Zielonymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić sos, połączyć chleb i wodę w misce i pozostawić na kilka minut. W robocie kuchennym, połączyć mieszaninę chleba, pomidory i czosnek, doprawić solą i pieprzem, i proces, aż będzie gładka.
Dodać ocet i olej i proces. Odstawić do użycia.
W garnku gotujemy zielone szparagi do miękkości.
Odetnij punkty, odstaw na bok i posiekaj resztę delikatnych części.
Bochenek chleba kroimy na cienkie plasterki i tostujemy. Gdy grzanka jest jeszcze ciepła, przetrzyj powierzchnię czosnkiem.
Umieść duży pierścień lub foremkę do ciastek na środku 4 talerzy.
Umieść końcówki szparagów wokół talerzy. Ułóż kilka liści sałaty na dole pierścieni i top z posiekanymi szparagami.
Na wierzchu pokrojone pomidory, a następnie kawałek tosta. Na koniec posypać suszoną szynką.
Aby zakończyć i służyć, skropić trochę sosu Salmorejo wokół talerza i służyć.