Koreański Wołowina Stir Fry Recipe

Koreański Wołowina Stir Fry Recipe
Koreański wołowina Stir Fry przepis jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.91 za porcję. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 36g białka, oraz 20 g tłuszczu. Jeśli masz nasiona sezamu, czosnek, imbir i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Ten przepis z kitchendaily.com ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Koreańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Koreańczyków. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Indaba Chenin Blanc. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia67
Magazyn