Koreańska wołowina sezamowa z okładami z sałaty

Koreańska wołowina sezamowa z okładami z sałaty
Przepis Koreański Sezam Wołowina z okłady sałaty jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 937 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka zielonej cebuli, sezamu, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Koreańskie Okłady Z Sałaty Wołowej, Koreańskie Okłady Z Sałaty Wołowej, oraz KOREAŃSKIE OKŁADY Z SAŁATY WOŁOWEJ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój stek w poprzek ziarna na plastry 1/4 cala; pokrój plastry na paski o szerokości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek
2
Pokrój paski na kawałki o długości 3 cali.
3
Połącz kawałki steków, 1/4 szklanki cebuli, cukier, sos sojowy, czosnek i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
StekStek
CukierCukier
4
Podgrzej 14-calowy wok na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Dodaj 1 łyżkę oleju rzepakowego do woka, wirując, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Dodać połowę mieszaniny stek wok; stir-fry 2 protokół lub do lekko rumiane. Łyżka gotowanej mieszanki stek do miski. Powtórz procedurę z pozostałą 1 łyżką oleju rzepakowego i pozostałą mieszaniną steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
7
Posypać pozostałą cebulą i sezamem. Łyżka 1/4 szklanki ryżu, około 2 łyżki mieszanki stek, i 1 łyżka kimchi na każdy liść sałaty; zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
KimchiKimchi
CebulaCebula
StekStek
RyżRyż
RolkaRolka
8
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn