Koreańska wołowina sezamowa z okładami z sałaty
Przepis Koreański Sezam Wołowina z okłady sałaty jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 937 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka zielonej cebuli, sezamu, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Koreańskie Okłady Z Sałaty Wołowej, Koreańskie Okłady Z Sałaty Wołowej, oraz KOREAŃSKIE OKŁADY Z SAŁATY WOŁOWEJ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój stek w poprzek ziarna na plastry 1/4 cala; pokrój plastry na paski o szerokości 1/2 cala.
Pokrój paski na kawałki o długości 3 cali.
Połącz kawałki steków, 1/4 szklanki cebuli, cukier, sos sojowy, czosnek i olej sezamowy.
Podgrzej 14-calowy wok na dużym ogniu.
Dodaj 1 łyżkę oleju rzepakowego do woka, wirując, aby pokryć.
Dodać połowę mieszaniny stek wok; stir-fry 2 protokół lub do lekko rumiane. Łyżka gotowanej mieszanki stek do miski. Powtórz procedurę z pozostałą 1 łyżką oleju rzepakowego i pozostałą mieszaniną steków.
Posypać pozostałą cebulą i sezamem. Łyżka 1/4 szklanki ryżu, około 2 łyżki mieszanki stek, i 1 łyżka kimchi na każdy liść sałaty; zwinąć.