Kora Czekolady Migdałowo-Wiśniowej

Kora Czekolady Migdałowo-Wiśniowej
Kora czekolady migdałowo-Wiśniowej jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skórę na migdały, czekolada, ekstrakt z wanilii, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Kora Czekolady Migdałowo-Wiśniowej, kora czekolady wiśniowo-migdałowej, oraz Kora Wiśniowo-Migdałowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. na blasze wyłożonej pergaminem, tosty 3/4 szklanki całej skóry-na migdały, aż pachnące i jasne złoto, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ostudzić całkowicie; przenieść do miski. Napełnić mediumsaucepan 1 cala wody; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu.Ustaw dużą żaroodporną miskę na rondlu, upewniając się, że woda nie dotyka dna miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Umieść 10 uncji gorzkiej czekolady (60 procent do70 procent kakao) w misce; gotować, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Usuń Bowl z rondla; dodać kolejne 2 uncje ciemnej czekolady i mieszać aż do miękkości. Wymieszać 1/2 łyżeczki czystego ekstraktu waniliowego, prażone migdały i 1/3 szklanki suszonych wiśni tartych, grubo posiekanych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Suszone Wiśnie Z TartySuszone Wiśnie Z Tarty
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wlać na arkusz do pieczenia; rozprowadzić na równą warstwę o grubości około 1/4 cala. Przechowywać w lodówce untilfirm, 1 godzina. Podzielić na 24 części.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia10
Magazyn