Koperek i szczypiorek Serek śmietankowy
Koperkowo-Szczypiorkowy krem serowy jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka wyciśniętego soku z cytryny, szczypiorku, koperku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Crostini ogórkowe z czosnkiem i szczypiorkiem, Ser i szczypiorek, oraz Herbatniki ze szczypiorkiem i serem śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać serek śmietankowy, koperek i majonez aż do dobrze wymieszanego.Posmakuj spreadu, aby określić, czy uważasz, że potrzebuje trochę rozjaśnienia. W zależności od upodobań i koperku, którego używasz, może się okazać, że dodatek soku z cytryny jest po prostu właściwym hitem kwasowości, aby poślubić wszystkie smaki razem.