Koper Włoski Z Parmigiano I Cytryną

Koper Włoski Z Parmigiano I Cytryną
Koper włoski z Parmigiano i cytryną jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 176 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Martha Stewart Ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Cebulki kopru włoskiego, parmezan, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tęczowy Chard Z Cytryną, Koprem I Parmigiano, Sałatka z kopru włoskiego, pomarańczy i Parmigiano, oraz Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn