Koper włoski z migdałami, rodzynkami i szafranem

Koper włoski z migdałami, rodzynkami i szafranem
Podsmażony koper włoski z migdałami, rodzynki, i szafran może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, liście kopru włoskiego i liście trybuli, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Smażony szpinak z migdałami i rodzynkami, Szpinak smażony z marchewką, rodzynkami i migdałami, oraz Koper włoski z migdałami i porzeczkami.

Instrukcje

1
Pokroić koper włoski wzdłuż 1/4 cala grubości. Grubo zmiażdżyć migdały, mocno przewracając je wałkiem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
2
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyska, następnie podsmażyć koper włoski z czosnkiem, 1/2 łyżeczka soli, i 1/2 łyżeczka pieprzu, aż chrupiące przetargu, o 6 protokół. Wymieszać migdały, rodzynki, kolendra, skórka, sok, i szafran i smażyć, aż rodzynki zaczynają pulchne, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
MigdałyMigdały
RodzynkiRodzynki
SzafranSzafran
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SokSok
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać kolendrę tuż przed podaniem w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
1
Danie można ugotować 1 dzień wcześniej i schłodzić.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn