Koper Włoski Jabłko I Seler Slaw

Koper Włoski Jabłko I Seler Slaw
Koper włoski jabłko i seler Slaw może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz jabłka galan, oliwę z oliwek, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 27%. Podobne przepisy to Koper Włoski Jabłko I Seler Slaw, Seler, Jabłko I Koper Włoski, oraz Jabłko, Koper i seler Slaw.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników ubić w dużej misce; powoli wlać olej, ciągle ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodaj koper włoski, jabłko i seler do dressingu, podrzucając do połączenia. Przykryć i schłodzić do 4 godzin. Wrzucić dobrze tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Koper WłoskiKoper Włoski
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn