Koper Włoski Jabłko Bisque
Koper włoski Jabłko Bisque jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać bulion warzywny, pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Bisque z małży i kopru włoskiego, Czosnek Koper Włoski Bisque, oraz Squash and Apple Bisque.
Instrukcje
Wykończ koniec korzenia i łodygi z cebulki kopru włoskiego; zarezerwuj pierzaste liście do dekoracji. Cebulę posiekać, aby około 4 filiżanki.
W dużym rondlu na średnim ogniu, roztopić masło, dodać cebulę, i gotować, aż kuleje, o 5 protokół.
Dodaj bulion, koper włoski i jabłko. Przykryć i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż Koper będzie miękki po przekłuciu, 15 do 20 minut. Wymieszać z rukolą i gotować, aż zwiędną.
Czysta zupa w blenderze w partiach, trzymając pokrywę ręcznikiem.
Wlać z powrotem na patelnię, cienką z większą ilością bulionu, jeśli chcesz, i podgrzać. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Podawać z koprem i pokruszonym serem pleśniowym.