Koper Włoski Jabłko Bisque

Koper Włoski Jabłko Bisque
Koper włoski Jabłko Bisque jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać bulion warzywny, pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Bisque z małży i kopru włoskiego, Czosnek Koper Włoski Bisque, oraz Squash and Apple Bisque.

Instrukcje

1
Wykończ koniec korzenia i łodygi z cebulki kopru włoskiego; zarezerwuj pierzaste liście do dekoracji. Cebulę posiekać, aby około 4 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
2
W dużym rondlu na średnim ogniu, roztopić masło, dodać cebulę, i gotować, aż kuleje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
3
Dodaj bulion, koper włoski i jabłko. Przykryć i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż Koper będzie miękki po przekłuciu, 15 do 20 minut. Wymieszać z rukolą i gotować, aż zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Czysta zupa w blenderze w partiach, trzymając pokrywę ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać z powrotem na patelnię, cienką z większą ilością bulionu, jeśli chcesz, i podgrzać. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Podawać z koprem i pokruszonym serem pleśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn