Koper włoski i rzepa z solą kopru włoskiego
Koper i rzepa Crudites z solą kopru może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 46 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 71 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka grubej soli morskiej, rzepy, nasion kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Koper Włoski I Rzepa Z Solą Kopru Włoskiego, Dip oliwkowy z karczocha z koprem włoskim, oraz Koper Włoski Z Zielenią Rzepy.
Instrukcje
Wymieszać nasiona kopru włoskiego w małej suchej patelni na średnim ogniu, aż bardzo pachnące i nieco ciemniejszy kolor, o 3 protokół.
Dodać grubą sól; wymieszać, aby wymieszać.
Przenieść mieszaninę nasion kopru włoskiego do młyna przyprawowego; mielić, aż nasiona kopru włoskiego będą po prostu grubo posiekane (nie mielić na proszek). DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Na talerzu ułóż plastry kopru włoskiego i rzepy; udekoruj liśćmi kopru włoskiego.
Warzywa podawać z solą z kopru włoskiego.