Koper włoski i ogórki jicama z pomarańczą
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Koper włoski i ogórki jicama z pomarańczą mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 43 centów za porcję. Idź do sklepu i odebrać pieprz, szafran, jicama, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z buraków, kopru włoskiego i Jicamy z sosem z orzechów makadamia, Pomarańczowy i jicama Dip, oraz Pomarańczowa Sałatka Jicama dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj ocet z solą, cukrem i szafranem, aż sól i cukier rozpuszczą się.
Dodaj pokruszony czerwony pieprz, kapary, skórkę pomarańczową i sok i wodę. W głębokiej szklanej lub ceramicznej misce wymieszaj jicamę i koper włoski.
Zalać solanką warzywa. Nacisnąć arkusz plastiku na warzywa i góry z ciężką pokrywką garnka lub płyty, aby utrzymać je zanurzone w solance. Przechowywać w lodówce przez noc.
Odcedzić ogórki i zarezerwować solankę. Ułóż ogórki w płytkiej misce, skrop je odrobiną zastrzeżonej solanki i podawaj.
Dodać do przodu: ogórki można przechowywać w solance przez 2 dni.
Uwagi: jedna porcja kalorii 29 kcal, Tłuszcz całkowity 1 gm, tłuszcz nasycony 0 gm, białko 1 gm, węglowodany 7 gm