Koper włoski i ogórki jicama z pomarańczą

Koper włoski i ogórki jicama z pomarańczą
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Koper włoski i ogórki jicama z pomarańczą mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 43 centów za porcję. Idź do sklepu i odebrać pieprz, szafran, jicama, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z buraków, kopru włoskiego i Jicamy z sosem z orzechów makadamia, Pomarańczowy i jicama Dip, oraz Pomarańczowa Sałatka Jicama dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj ocet z solą, cukrem i szafranem, aż sól i cukier rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj pokruszony czerwony pieprz, kapary, skórkę pomarańczową i sok i wodę. W głębokiej szklanej lub ceramicznej misce wymieszaj jicamę i koper włoski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
JicamaJicama
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Zalać solanką warzywa. Nacisnąć arkusz plastiku na warzywa i góry z ciężką pokrywką garnka lub płyty, aby utrzymać je zanurzone w solance. Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Odcedzić ogórki i zarezerwować solankę. Ułóż ogórki w płytkiej misce, skrop je odrobiną zastrzeżonej solanki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać do przodu: ogórki można przechowywać w solance przez 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
6
Uwagi: jedna porcja kalorii 29 kcal, Tłuszcz całkowity 1 gm, tłuszcz nasycony 0 gm, białko 1 gm, węglowodany 7 gm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn