Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Koper włoski i ogórki jicama z pomarańczą mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 43 centów za porcję. Idź do sklepu i odebrać pieprz, szafran, jicama, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z buraków, kopru włoskiego i Jicamy z sosem z orzechów makadamia, Pomarańczowy i jicama Dip, oraz Pomarańczowa Sałatka Jicama dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszaj ocet z solą, cukrem i szafranem, aż sól i cukier rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Dodaj pokruszony czerwony pieprz, kapary, skórkę pomarańczową i sok i wodę. W głębokiej szklanej lub ceramicznej misce wymieszaj jicamę i koper włoski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Jicama
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
3
Zalać solanką warzywa. Nacisnąć arkusz plastiku na warzywa i góry z ciężką pokrywką garnka lub płyty, aby utrzymać je zanurzone w solance. Przechowywać w lodówce przez noc.