Koper włoski duszony z cebulą i słodką papryką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj duszonego kopru włoskiego z cebulą i słodką papryką. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 109 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ząbek czosnku, paski papryki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Koper Duszony Słodko-Kwaśny, Koper włoski ze słodką cebulą w pomidorowym Vinaigrette, oraz Pizza z koprem i cebulą na słodko z zielonymi oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj koper włoski, cebula, i papryka; saute 6 protokół.
Dodać bulion i kolejne 4 składniki (bulion przez czosnek). Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z bazylią i liśćmi kopru włoskiego.