Koper Włoski Duszony Pomarańczowy

Koper Włoski Duszony Pomarańczowy
Koper włoski z dodatkiem pomarańczy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 6. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 75 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Jeśli masz rosół z kurczaka, Cebulki kopru włoskiego, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Koper włoski duszony z pomarańczą, Koper Włoski Duszony Pomarańczowy, oraz Koper włoski duszony pomarańczowy.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni saute z prostymi bokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać koper włoski i brązowy ze wszystkich stron. Wymieszać bulion, sok pomarańczowy i czosnek. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i obniżyć ogień do gotowania na wolnym ogniu. Gotować, aż Koper będzie miękki, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
StadoStado

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn