Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj kopru włoskiego z jabłkiem. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz belgijską endywię, pieprz, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Koper I Jabłko Slaw, Koper i jabłko Slaw, oraz Seler, jabłko i koper włoski.
Instrukcje
1
Wymieszać szalotkę, ocet, sól i pieprz w dużej, niereaktywnej misce. Podczas ciągłego ubijania, dodaj olej, wlewając cienki strumień po stronie miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Ocet
Pieprz
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Ubijać, aż cały olej zostanie włączony. Smak i dostosować przyprawy zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Dodaj endywia, koper włoski, i plastry jabłka do vinaigrette i wrzucić do herbu. Spróbuj ponownie i dostosuj przyprawę zgodnie z potrzebami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Przyprawy
Endive
Koper Włoski
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę