Konserwowane: Miód Malinowy
Zachowany: miód malinowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1093 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na $5.94 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 47 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam poważne jedzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Klementynki konserwowane miodem, Granola z morelami i malinami z jogurtem z miodem malinowym, oraz Tarta Z Malinowym Frangipanem, Miodem I Lodami Malinowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć dwa słoiki pół kufla i pokrywki.
Połącz miód i jagody w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż tylko się zagotuje, miażdżąc jagody tylną łyżką. Natychmiast wyjąć patelnię z ognia i wlać mieszaninę miodu przez sito o drobnych oczkach do miski.
Wlać lub lejek miodu do przygotowanych słoików. Pozostawić miód do całkowitego ostygnięcia, a następnie zamknąć słoiki i przechowywać do jednego roku w temperaturze pokojowej.