Konserwa Imbirowo-Brzoskwiniowa

Konserwa Imbirowo-Brzoskwiniowa
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Imbir-brzoskwinia konserwy może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 30 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz imbir, sok pomarańczowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Żurawina Gruszka konserwowa z imbirem i puszkami, Soy Ginger Glazed Halibut w / Ginger Peach Relish, oraz Ciasto brzoskwiniowo-imbirowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce rozpuść skrobię kukurydzianą w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
W średnim rondlu połącz brzoskwinie z cukrem granulowanym, brązowym cukrem, solą i sokiem pomarańczowym i gotuj na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodać imbir i cynamon i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
4
Dodaj rozpuszczoną skrobię kukurydzianą i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn lekko zgęstnieje, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
5
Używając blendera zanurzeniowego, delikatnie pulsuj, aż utworzy się masywny SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
6
Podawać schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn