Konkurs Barbecue Bark Wieprzowy

Konkurs Barbecue Bark Wieprzowy
Zawody grillowe łopatka wieprzowa może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 468 kalorii, 57g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Jeśli masz grill ciepła: niski, woda, galaretka jalapeño, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć syropu z agawy, możesz podążać za tym daniem głównym z Skinny Berry Pie Milkshake jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 14 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bark Wieprzowy Z Grilla, Łopatki wieprzowe Marshalla i sos Barbecue, oraz Żeberka grillowe w stylu konkurencji dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby dusić: w średniej misce, ubij razem sok jabłkowy, ocet, brązowy cukier, sos barbecue, sos Worcestershire, agawa i galaretka jalapeño. Przykryć i odstawić do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Aby wykonać zastrzyk: w średniej misce, ubij razem sok jabłkowy, brązowy cukier, ocet, wodę, sos Worcestershire i sól. Za pomocą strzykawki wstrzyknąć wieprzowinę w odstępach co 1 cal, używając całego roztworu do wstrzykiwań. Osusz wieprzowinę ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Równomiernie posmarować łopatkę wieprzową z grillem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
4
Ogień palacza lub grill do 107°, dodając kawałki drewna do palenia, gdy w temperaturze. Gdy drewno jest zapalany i produkcji dymu, umieścić kolby wieprzowe w palacza lub grilla i dymu, aż Na Zewnątrz okazało głęboki kolor mahoń, 5 do 7 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieść Tyłek wieprzowy na kawałku bardzo dużej folii aluminiowej o dużej wytrzymałości z bokami złożonymi do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Wlać 1 szklankę duszenia na tyłek wieprzowy. Rezerwa pozostałych braise. Uszczelnij folię wokół wieprzowiny, owijając dodatkowymi kawałkami w razie potrzeby i włóż z powrotem do palacza. Kontynuuj gotowanie, aż temperatura wewnętrzna zarejestruje 92° na natychmiastowym termometrze odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Wyjmij wieprzowinę z palacza, otwórz folię i odstaw na 15 do 30 minut. Przeciągnij wieprzowinę na kawałki i umieść na średniej patelni, zachowując dusić i odrzucając kość.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Wylać zarezerwowany dusić na ciągniętej wieprzowiny i wymieszać razem do pełnej dystrybucji dusić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
9
Dodać dodatkowy dusić do smaku.
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia36
Magazyn