Koniak-marynowane polędwiczki wołowe z kremem chrzanowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.35 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz środek-krojona polędwica wołowa, szczypiorek, chrzan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Czerwone Wino-Marynowana, Pieczona Polędwica Wołowa Z Kremem Ziołowo-Chrzanowym, Mini kanapki z polędwicą wołową z musztardą-chrzanem, oraz Mini kanapki z polędwicą wołową z sosem musztardowo-chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować krem, połącz pierwsze 4 składniki. Kryj się i wyluzuj.
Aby przygotować polędwicę, zabezpieczyć polędwicę w odstępach 1-calowych sznurkiem.
Połącz polędwicę, szalotkę i następne 6 składników (przez czosnek) w dużej plastikowej torbie na suwak; uszczelnij. Wstrząsnąć, aby równomiernie pokryć polędwicę mieszanką koniaku. Marynować w lodówce co najmniej 2 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Usunąć polędwicę z worka; wyrzucić marynatę.
Polędwicę posypać równomiernie solą.
Umieść polędwicę na płytkiej patelni pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 450 przez 40 minut lub do średnio rzadkiego lub pożądanego stopnia doneness.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Polędwicę pokroić w poprzek na cienkie plasterki.
Rozprowadzić 1 1/2 łyżeczki śmietany na dolnej połowie każdej rolki; na wierzchu każdej rolki około 1 uncji wołowiny i górnej połowy rolki.