Konfetti Sałatka Wołowa Taco
Konfetti Sałatka z wołowiną taco może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje $3.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 859 kalorii. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka mielonej wołowiny, warzywa sałatkowe, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 21 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Taco z ciecierzycą "wołowina", Serowa Sałatka Z Wołowiną Taco, oraz Sałatka taco z wołowiną i fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodaj mieloną wołowinę; gotować 8 do 10 minut, łamanie na 3/4-calowe kruszy i mieszając od czasu do czasu.
Wylać kroplówki. Wymieszaj mieszankę przypraw taco zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; Usuń sezonowaną wołowinę z patelni za pomocą szczelinowej łyżki.
Połącz sezonowaną wołowinę, chipsy tortilla, ser i pomidor w dużej misce. Linia 4 talerze z zielonymi sałatkami. Top z mieszanki wołowiny. Top z oliwkami, cebula i dressing, w razie potrzeby.