Kompot z suszonych owoców

Kompot z suszonych owoców
Kompot z suszonych owoców zajmuje ok. 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką owoce, granolę, sok jabłkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Działa dobrze jako niedrogi SOS. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kompot Z Suszonych Owoców, Kompot Z Suszonych Owoców, oraz Kompot Z Suszonych Owoców.

Instrukcje

1
Suszone owoce włożyć do małej patelni z sokiem cynamonowym i jabłkowym, wszystko wymieszać, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż sok jabłkowy będzie syropowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Suszone OwoceSuszone Owoce
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
3
Podzielić jogurt między 4 miseczki, a następnie top z kompot i musli.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawSos
Magazyn