Kompot Z Owoców Tropikalnych
Kompot z owoców tropikalnych może być tylko sosem, którego szukasz. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 153 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką wodę, anyż, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Jogurt pieczony z kompot z owoców tropikalnych, Pieczony kokosowy Tost francuski z kompot z owoców tropikalnych, oraz Pięcioramienna bułka Tostowo-kokosowa z kompot z owoców tropikalnych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę i cukier do wrzenia w średnim rondlu; gotować 3 minuty lub aż cukier się rozpuści.
Dodaj pieprz, imbir, anyż i cynamon. Zmniejszyć ogień; gotować do zmniejszenia do 1/2 szklanki (o 20 protokół).
Zdjąć z ognia; wymieszać z winem i skórką. Całkowicie fajne. Przecedzić mieszaninę przez małe sito nad miską; wyrzucić ciała stałe.
Połączyć mieszankę wina i owoców w misce, i wrzucić delikatnie. Chill 30 minutes.