Kompot Z Owoców Rubinowych

Kompot Z Owoców Rubinowych
Kompot z owoców rubinowych może być tylko sosem, którego szukasz. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 211 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Przepis ten służy 3. Udaj się do sklepu i podnieś płynny barwnik spożywczy, sól, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kompot Z Żurawiny I Ruby Grejpfruta, Rubinowa Sałatka Owocowa, oraz Kompot Z Gorących Owoców podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czereśnie odsączyć, rezerwując sok w 2-filiżance miarki. Odstawić wiśnie.
2
Dodaj wystarczającą ilość wody do zarezerwowanego soku, aby odmierzyć 1-1 / 4 filiżanek. W małym rondlu połączyć cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Wymieszaj mieszaninę soku, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
3
Zdjąć z ognia; wymieszać z sokiem z cytryny. Schłodzić przez 10 minut; w razie potrzeby wymieszać barwnik spożywczy.
4
Złóż truskawki i zarezerwowane wiśnie. Przechowywać w lodówce przez 2-3 godziny. Łyżka do poszczególnych potraw serwujących. W małej misce połączyć śmietanę i cukier cukierniczy. Dollop nad owocami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia3
Magazyn